Hotelli

Yleistä

Hotellistamme löydät huoneen juuri sinun tarpeisiisi. Kaikissa huoneissa on uudet napakasti jousitetut sängyt ja huippulaatuiset tyynyt.

Huoneiden hinnaston löydät huonetyyppien alta!

Aamupala

Varaathan aamupalan varauksen tai saapumisen yhteydessä!

Aamupala tarjoillaan (huom! varattuna) Hotellin asukkaille n. klo 8.00-10.00 arkisin (ma-pe) Ellin kahvilassa ja viikonloppuisin (la-su) Ravintola Kellarissa.
Muista mahdollisista aikataulutoiveista voidaan neuvotella erikseen! Aikaisen lähdön yöpyjille olemme valmistaneet aamupalan hotellin käytävällä sijaitsevaan jääkaappiin. Saatavilla mm. sämpylää, jogurttia, mehua sekä kahvia termarissa!

Lemmikkieläimet

Lemmikkieläimet ovat myös tervetulleita meille! Perimme lemmikkieläimestä lisämaksun:
5€/ lemmikkieläin/ yö
Ilmoitathan lemmikkieläimestäsi huonetta varatessasi!

Kysy myös tarjousta pidempiaikaiselle majoittumiselle ota yhteyttä osiossa! Katso alapuolelta lisää huonetyypeistämme.

Parkkipaikat

Parkkipaikkoja kiinteistöstä löytyy kahdesta eri paikasta:
1. Hotellin edestä kadun varresta
2. Kauppakujalta, jonne on kiinteistön seinustalle maalattu parkkiruudut

HUOM!
Sisäpihan ”VARATTU” -kylteillä olevat parkkipaikat ovat varattuja kiinteistössä vuokralla oleville yrittäjille, asukkaille sekä työntekijöille.

Majoitus- ja varausehdot

Saapuminen ja huoneen vastaanottaminen

Huone on käytettävissä tulopäivänä kello 14.00 alkaen. Huoneisto luovutetaan asiakkaalle siivottuna. Huonetta pidetään varattuna kello 18.00 saakka tulopäivänä, ellei myöhemmästä tuloajasta ole sovittu. Tällöin hotellilla on oikeus antaa huone pois klo 18.00 jälkeen, jos asiakas ei ole saapunut.

Poistuminen ja huoneen luovutus

Huoneen luovutus on lähtöpäivänä kello 12.00 mennessä. Avain palautetaan poistuessa vastaanottoon, mikäli vastaanotto ei ole auki, avain jätetetään huoneen oveen. Varaustilanteen salliessa huoneenluovutus voidaan sopia myöhäisemmäksi. Varmista tilanne saapuessasi hotelliin.

VASTAANOTTO PALVELEE AUKIOLOAIKOJEN MUKAISESTI

Ellin kahvilassa sekä ravintola Kellarissa

Kahvila:
ma-pe 11:00-14:00

Kellari:
ma-to 14.00-22.00
pe 14.00-23.00
la 12.00-23.00
su 12.00-22.00

Muina aikoina sopimuksen mukaan. HUOM! Hotellissamme ei ole yöpäivystystä.

Maksaminen

Hotellihuoneen voi maksaa käteisellä, pankkikortilla ja luottokortilla. Laskutukseen menevistä laskuista tulee sopia etukäteen myyntipalvelun kanssa sekä ilmoittaa laskutustiedot saapuessa vastaanottoon.

Vahinkojen ja kadonneiden tavaroiden korvaus

Asiakas on vastuussa sekä omasta omaisuudesta että huoneen irtaimistosta majoitusaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan hotellille huoneen tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot. Samoin asiakas on velvollinen korvaamaan huoneen kadonneen irtaimiston. Kadonneesta avaimesta veloitamme taloyhtiön laskuttama uusien avaimien sarjoituksesta aiheutunut kulu sekä lisäksi 50€ korvaus aiheutuneesta työstä.

Tupakointi

Tupakointi on kielletty kaikkien huoneistojemme sisätiloissa. Luvattomasta tupakoinnista sisätiloissa Hotelli on oikeutettu perimään 200€ otsonointi-/tuuletusmaksun.

Peruutukset

Huoneiden, tilausten tai pöytävarausten peruutukset otamme vastaan vain puhelimitse/sähköpostitse.

Palaute ja kysymykset

Kaikki huoneen varaukseen tai sen kuntoon liittyvät puutteet ja valitukset otamme mielellämme vastaan henkilökunnallemme sekä osoitteeseen info@aattojaelli.fi